6 ay önce atanan ilçe müdürü görevden alındı!

6 ay önce atanan ilçe müdürü görevden alındı!
Rışvan Dündar görevden alındı mı? MEB tarafından yaklaşık 6 ay önce atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü görevden alınıp ataması öğretmen olarak yapıldı. Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kim atandı? Yerine ise Çorum'da 4 derslikli bir okulda öğretmen müdür olarak görev yapan Ahmet Bilen'in atandı.

Mardin il Milli Eğitim Müdürü Mehmet Polat'ın ardından Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürü Rışvan Dündar da görevinden alındı.

Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürü Rışvan Dündar göreve başlamasından 8 ay sonra görevinden alındı. Dündar’ın yerine yeni atama yapıldı.

Mardin il milli eğitim müdürlüğü görevine getirildikten 10 ay sonra Niğde il milli eğitim müdürü ile Murat Polat ile yer değişimi yaşayan Mehmet Polat’ın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 8 ay önce atanan ve son birkaç aydır aldığı rapor ve izinlerle Kızıltepe'de görevde olmamasından kaynaklı sık sık  gündeme gelen Rışvan Dündar görevinden alındı. Dündar hakkındaki iddiaların incelenmesi için de geçtiğimiz günlerde bakanlık müfettişlerince soruşturmadan geçirilmişti.

Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan’ın yerine Mayıs ayında bu göreve getirilen Rışvan Dündar’ın Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı kararla Ankara il Milli Eğitim Müdürlüğü emrine öğretmen olarak atandığı öğrenilirken yaklaşık 150 bin öğrencisi olan Kızıltepe ilçe milli eğitim müdürlüğüne Çorum'da 4 derslikli bir okulda öğretmen müdür olarak görev yapan Ahmet Bilen'in asaleten atandığı öğrenildi.
kiziltepeekspres.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.