7 ay önce atanan genç öğretmen kaza kurbanı..

7 ay önce atanan genç öğretmen kaza kurbanı..
Trafik kazasında Yurdusev İlköğretim Okulu öğretmeni Bayram Kaya (27) feci şekilde can verdi.

Kaza akşam saatlerinde meydana geldi. Motosikleti ile bayram ziyaretinden dönen Bayram Kaya, Ova Mahallesi Cayır Mevki'inde ismi belirlenemeyen bir kadın sürücünün kullandığı otomobil ile çarpıştı.

KAZA YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Korkunç kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bayram Kaya'nı hayatını kaybettiğini belirledi. Kazaya karışan kadın sürücü ise jandarmaya giderek teslim oldu. Güvelik güçleri Bayram Kaya'nın kaskının olmadığını kazada bir ayağının kopma derecesine geldiğini bildirdi.

7 AY ÖNCE ÖĞRETMENLİĞE BAŞLAMIŞ

Kazada hayatını kaybeden Bayram Kaya'nın 7 ay önce kendi memleketi Kınık Mahallesi'nde Yurdusev İlköğretim Okulu'nda öğretmenliğe başladığı öğrenildi. Kaya'nın bir ağabeyinin de kendisi gibi öğretmen olduğu kaydedildi. Bayram Kaya ailesi ve sevenlerinin gözyaşları içinde Kınık Mezarlığı'nda toprağa verildi.
sabah

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.