76. Madde Sınavsız Şube Müdürlüğü Atamalarının İptali İçin Örnek Dilekçe

76. Madde Sınavsız Şube Müdürlüğü Atamalarının İptali İçin Örnek Dilekçe
76. Maddeden yaptığı atamalar öğretmen camiasında infial uyandırmaya devam ediyor. Bu yazımızda dilekçe kampanyası başlatıyoruz.

Birçok başarılı öğretmen o kadrolar için çalışmakta, çabalamakta, maddi ve manevi emek vermekteyken havadan, şartsız, kuralsız yapılan atamalar kamuoyunun tepkisini çekiyor. Bu durum sadece o kadroya aday olan eğitimcilerimizi değil mevcut şube müdürlerinin de aleyhinedir.

Bu yazımızda şube müdürlüğü kadrosuna havadan atanan kişilerden daha liyakatli, kariyerli olduğuna inanan öğretmenlerimizin idarelerine verecekleri dilekçe örneğini sunuyoruz. Dilekçede kırmızıyla belirttiğimiz yerleri kendinize uygun olarak doldurduktan sonra çalışmakta olduğunuz kuruma vermeniz gerekmektedir.

İdareler verdiğiniz bu dilekçeyi 30 gün içinde ret eder ya da cevap vermezlerse dava açma hakkınız doğacaktır. Dava açma sürecinizde de bizimle yürümek isterseniz idare hukuku alanında uzman Avukat kadromuz sizlerin yanında yer alacaktır

memurdavaları.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum