Ali Yalçın, Egitim Bir Sen Samsun Şube Başkanı Hamdi Yıldız’ı görevden alacak mı?

Ali Yalçın, Egitim Bir Sen Samsun Şube Başkanı Hamdi Yıldız’ı görevden alacak mı?
Memursen ve Egitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Egitim Bir Sen Samsun Şube Başkanı Hamdi Yıldız’ı görevden alacak mı? Sendikanın gücünü kişisel hesaplaşmalarına kullanan Hamdi Yıldız, sendikaya en büyük zararı vererek yüzlerce üyenin istifa etmesine sebep oldu. Memursen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın Hamdi Yıldız’ı görevden alarak kayyum ataması bekleniyor.

EĞİTİM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Hamdı Yıldız’a Tepki
Samsun Eğitim Bir Sen Başkanı Hamdi Yıldız’ın skandal açıklamalarından sonra Samsun'da Eğitim Bir Sen den yüzlerce üye istifa etti. Samsun Eğitim Bir Sen Başkanı Hamdi Yıldız'ın geçtiğimiz günlerde Samsun'da 2016 yılından itibaren başarıyla uygulanan Samsun Maarif Hareketi projesiyle ilgili yaptığı skandal açıklamalardan sonra Eğitim Bir Sen üyeliğinden istifa eden eğitimcilerin sayısı yüzlerle ifade ediliyor. İstifa eden üyeler Sendikaya değil Hamdi Yıldız'a tepki göstermek için istifa ettiklerini belirtiyor.

Hamdi Yıldız’ın kişisel hırsları MEMUR SEN konfederasyonu ciddi zararlar vermeye devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde kişisel sosyal medya hesaplarının yanı sıra basına servis ettiği skandal açıklamalar Samsun’da yıllardır başarıyla uygulanan Maarif Hareketi projesindeki sehven yazılmış bir kelimeyi bütün projeye mal ederek bütün eğitim camiasını zan altında bırakan Samsun EBS Şube Başkanı Hamdi Yıldız, ayrıca projede ismi yer alan tüm eğitimcilerin kişisel bilgilerini de medya kuruluşlarına servis etti. Hamdi Yıldız’ın bu verilere ulaşarak topluma hedef göstermesiyle neyi amaçladığı da akıllarda soru işareti bıraktı.

HAMDİ YILDIZ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Hamdi Yıldız, Samsun Valiliği onaylı 5 yıldır Büyükşehir Belediyesi ve Samsun'da yer alan iki üniversite ile iş birliği içinde yürütülen projenin ilçelere, okullara gönderilmiş tam metninde geçen kişileri toplumun tüm kesimleri ile özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk gibi isimlere hedef olarak gösterdi. Proje metnindeki kişilerin isim telefon vb. kişisel bilgilerini ifşa ederek kişisel verileri koruma kanununa muhalefetten, projede yer alan tüm kişiler tarafından Hamdi Yıldız hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunularak dava açıldı.

2016 YILINDA OKULUNDA KENDİ DE UYGULAMIŞ

Hamdi Yıldız, 2016 yılında Okul Müdürlüğü yaptığı okulda da Samsun Maarif Hareketi Projesini uyguladığı ve övdüğü ortaya çıktı. Projenin 4. yılına kadar herhangi bir şekilde sesini çıkartmayan Hamdi Yıldız’ın ne gibi bir kişisel hırsla, başkanı olduğu sendikanın gücünü kullanarak eğitim camiasını zan altında bırakmaya çalıştığı hala merak konusu.

Memursen ve Egitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Egitim Bir Sen Samsun Şube Başkanı Hamdi Yıldız’ı görevden alacak mı?

Sendikanın gücünü kişisel hesaplaşmalarına kullanan Hamdi Yıldız, sendikaya en büyük zararı vererek yüzlerce üyenin istifa etmesine sebep oldu. Memursen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın Hamdi Yıldız’ı görevden alarak kayyum ataması bekleniyor.
akasyam
NOT: Haber hakkında sitemize açıklama gönderilmesi durumunda yayımlanacaktır.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum