Ankara'yı Sallayan Bomba İddia, Bakan Özer DDK'yı MEB'de teftişe çağırdı.

Ankara'yı Sallayan Bomba İddia, Bakan Özer DDK'yı MEB'de teftişe çağırdı.
Kamuajans.com Milli Eğitim Bakanlığı'na geldiği günden beri dürüstlük ilkesinin altını çizen Mahmut Özer, Bakan olduktan sonra da bu çizgisini devam ettirdi.

Öyleki birim amirleri ve il müdürleri ile yaptığı ilk toplantıda haramzadelerle mücadele edeceğini üstüne basabasa söyleyen Özer'in atama tasarrufları bu sözlerine yorulmuştu.

Özer, devrisabık yapmayacağını da dile getirmesine rağmen selefi Ziya Selçuk'un son dakika atamalarının tamamını iptal etti.

Bu atamalar ve sonrasındaki gelişmeler yeni bakanın şimdi kulislere düşen hamlesinin yanında bir hiç sayılır. Ankara'yı sallayan o iddiaya göre Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer kendisinden önceki dönemlerde yapılan icraatlarla ilgili olarak Devlet Denetleme Kurumunu göreve çağırdı. DDK'dan bu dönemlerde yapılan tüm icraatlarla ilgili teftiş talebinde bulunan Özer'in incelemeyi bizzat istediği konuşuluyor.

Kamuajans.com

YENİ FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum