Aşı olmayan iki öğretmen hayatını koronadan kayetti

Aşı olmayan iki öğretmen hayatını koronadan kayetti
Aşı olmayan 42 yaşındaki Matematik öğretmeni Murat Eken ile Tarih Öğretmeni Hayati Eretit koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde aşı olmayan Murat Eken (42), koronavirüse yakalanması sonrası yaklaşık 1 aylık tedavi sürecinin ardından yaşamını yitirdi.

Ereğli’de özel bir etüt merkezinde matematik öğretmeni olan Murat Eken, yaklaşık bir ay önce koronavirüse yakalandı. Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Murat Eken, geçen hafta entübe edildi. Eken, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Eken’in cenazesi Elmatepe Mahallesi’nde bulunan Yarma Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığında toprağa verildi. Evli ve 2 çocuk babası Eken'in aşı olmadığı öğrenilirken, Elmatepe Mahalle Muhtarı Yüksel Erkez, herkesin aşı olma konusunda hassasiyet göstermesi gerektiğini söyledi.

İzmir Torbalı'da uzun yıllar öğretmenlik yapan ve buradan Bayındır Mesleki Eğitim Merkezine tayin edilen Tarih Öğretmeni Hayati Eretit, bir süre önce koronavirüse yakalandı. Ağırlaşan Eretit, hastaneye kaldırıldı ve entübe edildi. Durumu ağırlaşan eğitimci, yaşam savaşını kaybetti. Hayati Eretit'in ölümü, eğitim camiasını yasa boğdu. Hayati Eretit'in aşı olmadığı öğrenildi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum