Aşı olmayan öğretmenlere PCR testi zorunlu oldu

Aşı olmayan öğretmenlere PCR testi zorunlu oldu
Öğretmenlere koronavirüs aşısı zorunlu oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan, aşı olmayan öğretmenlerle ilgili olarak PCR testinin zorunlu olacağını açıkladı

Aşısız öğretmenlerden haftada iki kez PCR testi istenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi

Erdoğan burada yaptığı açıklamalarda, yüz yüze eğitime ilişkin açıklamalarda bulundu.

6 Eylül'de okulların açılacağını belirten Erdoğan, aşı olmak istemeyen öğretmenlerle ilgili kararı açıkladı. 

Erdoğan, ''Okullarda 6 Eylül'de yüz yüze eğitime başlanması ile birlikte, henüz aşı olmamış öğretmen ve personelin haftada iki kere test yaptırmasını isteyeceğiz. 

AŞISIZ ÖĞRETMENLERE TEST ŞARTI

Her alanda huzurla hayatımızı sürdürebilmemiz hepimizin aşı olmasına bağlıdır. Son dönemde salgın sebebiyle hastanelere yatan, yoğun bakıma alınan, entübe edilen, hayatını kaybeden hastaların çok büyük bir bölümünün aşı olmayanlardan oluştuğunun altını çizmek istiyorum. 33 ilimiz aşılamada yüzde 75 sınırını geçerek mavi listeye girmiştir.

Öğretmenlere Pcr Testi Ücretsiz Yapılacak

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası kritik açıklamalar yaptı. Erdoğan'ın yüz yüze eğitimde aşı olmayan öğretmen ve okul personeli için haftada iki kez PCR testi zorunluluğu getirileceğini açıklamasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, devlet hastanesinde testlerin ücretsiz yaptırılabileceğini duyurdu.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.