Cevdet Vural MEB'e genel müdür olarak atandı

Cevdet Vural MEB'e genel müdür olarak atandı
Eski Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk döneminde Ortaöğretim Genel Müdürü olarak görev yapan ve ardından istifa eden Cevdet Vural yeniden genel müdür olarak atandı. Cevdet Vural Kimdir?

Milli Eğitim Bakanlığında Mahmut Özer’in Bakan olmasının ardından Bakanlık merkez teşkilatında hafta sonu görevden almalar ve atamalar yapılmıştı. Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğüne de atama yapıldı.MEB Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğüne Cevdet Vural atandı. Yeni genel müdür bugün göreve başladı.

Cevdet Vural Kimdir?

1969 Kırşehir doğumludur. Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesini bitirmiş ve aynı üniversitenin Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Yüksek Lisansını tamamlamıştır.Mesleğe öğretmen olarak başlayan Cevdet VURAL; okul müdürlüğü, Bakanlık Şube Müdürlüğü görevlerinin ardından 21.07.2014 tarihinde Personel Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanlığı görevine atanmıştır.2018 tarihinde kısa süreli Ortaöğretim Genel Müdürlüğü görevinde bulunmuştur.Cevdet VURAL, evli ve 3 çocuk babasıdır. Kaynak: Cevdet Vural, MEB Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürü Oldu! 

türkiyeeğitim

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.