CHP'den öğretmen maaşlarına zam açıklaması! Ek ders ücreti iki katına çıkacak, ikramiye verilecek...

CHP'den öğretmen maaşlarına zam açıklaması! Ek ders ücreti iki katına çıkacak, ikramiye verilecek...
Başkan Yalçın Görgöz CHP iktidar olduğunda öğretmenler için yapılacakları şöyle sıralıyor

CHP iktidar olduğunda öğretmenler için yapılacakları şöyle sıralıyor Görgöz, “Öğretmen atamalarını gerçekleştirecek, öğretmen alımlarında sözlü sınavı kaldıracağız. Öğretmen maaşlarını iyileştireceğiz. Bütün öğretmenler kadrolu olacak, ücretli ve sözleşmeli öğretmen ayrımına son vereceğiz. Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere bir maaş ikramiye vereceğiz. 

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Öğretmenlere sağlayacağımız 3600 ek gösterge imkânının yanında, eğitim-öğretim tazminatlarını da artıracağız. Ek ders ücretini iki katına çıkaracağız. Okullar açık olduğunda toplu taşıma araçları tüm eğitim çalışanlarına ücretsiz olacak. Öğretmenlerin aile bütünlüğünü her koşulda sağlayacağız.” 

Görgöz, daha sonra Çocuklar için gerçekleştirilecek projeleri şöyle anlatıyor: “Eğitim parasız olacak, çocuklarımıza eşit olanaklar sunacağız. Öğrencilerin kitap, kırtasiye, çanta, kıyafet ve hatta servis ihtiyaçları ücretsiz karşılanacak. Okullarda öğrencilerin su ve öğle yemekleri ücretsiz olarak MEB tarafından karşılanacak. Yetiştirme yurdundan ayrılmak zorunda kalanlara kamuda istihdam olanağı sağlayacağız.  Yurt sorununu 1 yıl içinde çözeceğiz.”
afyonhisar gazetesi

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum