Cumhurbaşkanından MEB Bakan Yardımcısı'na sitem!

Cumhurbaşkanından MEB Bakan Yardımcısı'na sitem!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MEB Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'e canlı yayında sitemde bulundu..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün canlı yayında telekonferans sistemi açılışlar gerçekleştirdi. MEB'e bağlı ilkokul ortaokul ve teknik meslek liselerin de açılışı canlı yayında gerçekleştirildi. Bakan Yardımcıları'na telekonferans yöntemi ile canlı yayında bağlanan Erdoğan, kurdela kesme töreninin başlatılması  talimatını verdi.

Canlı yayında Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'de Gölbaşı'nda bir okulun kurdela kesme töreninde hazır bekliyordu. O sırada canlı yayında Erdoğan, okulun spor salonunun da gösterilmesini istedi. 

Ve Erdoğan devamında şunları söyledi:
-Herhalde o çalışmayı yapmamışlar (spor salonu). Duyuyor musunuz bizi? Mahmut Bey duyuyor musun?

Bakan Yardımcısı Mahmut Özer: Sn Cumhurbaşkanım şu anda okulumuzun spor salonları, atölyeleri diğerleri ile ilgili hiçbir eksiği bulunmamaktadır. Arkadaşlarımız spor salonları ile bir çekim yapmadıkları için bugün size gösteremedik. İnşallah başka bir zaman spor salonları ile ilgili detaylı bir çekimi sizlere arz edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Başka zaman siz nire, biz nire...

Bu konuşmaların yani Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siteminin ardından Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in konuyu mesleki eğitime getirmesi de gözlerden kaçmadı.
mebpersonel

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.