Dağa tırmanan genç öğretmen hayatını kaybetti!

Dağa tırmanan genç öğretmen hayatını kaybetti!
Kilimli İsmet İnönü İlkokulu Sınıf Öğretmeni Muammer Kılıç, hayatını kaybetti.

Zonguldak'tan Kastamonu'ya gelen Muammer Kılıç, sabah erken saatlerde arkadaşları ile 2 bin 587 rakımlı Ilgaz Dağı'nda tırmanışa geçti. Kılıç, öğle saatlerinde zirveye yaklaştıktan sonra fenalaşarak yere yığıldı.

EKİPLER 1 SAAT SONRA GELDİ

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak arazinin dik ve engebeli olması nedeniyle ekipler bölgeye ulaşmakta güçlük çekti. Yaklaşık 1 saat sonra arazi aracıyla bölgeye ulaşan ekipler, Kılıç'a müdahale etti.

Kılıç, sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kilimli İsmet İnönü İlkokulu Sınıf Öğretmeni Muammer Kılıç için İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Muammer Kılıç’ın vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı. Aldoğan, mesajında, “Değerli meslektaşımız Kilimli İsmet İnönü İlkokulu Sınıf Öğretmeni Muammer Kılıç’ın vefatını üzülerek öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları, sevenlerine ve eğitim camiamıza sabır ve başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.
pusulagazetesi

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.