EBS'den Türk Eğitim-Sen'e : Yukardan Bakınca “Komik-Sen” Aşağıdan Bakınca “Trajik-Sen”

EBS'den Türk Eğitim-Sen'e : Yukardan Bakınca “Komik-Sen” Aşağıdan Bakınca “Trajik-Sen”
Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü KOLUKISA, Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı Yaşar ŞAHİNDOĞAN'ın Ali YALÇIN'ı hedef alan sözlerine : Yukardan bakınca “komik-sen” aşağıdan bakınca “trajik-sen” şeklinde karşılık verdi.

EBS Genel Başkan Yardımcısı Şükrü KOLUKISA'nın, Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısına sosyal medya hesabından tepkisi şöyle oldu: 

Bir gün olsun işverene cümle kurmadan, hatta kur yapmayı da elden bırakmadan, bir türlü kurtulamadığınız kompleksinizle en büyük sendikaya saldırarak önem devşirmeye çalışıyorsunuz. Sendikacılıkta bizim mihenk olduğumuzu siz de biliyorsunuz !

Bizim kişilere odaklı değil ilkelere dayalı tavrımızı ideoloji distribütörlüğü yapanlar, talimatla başkan atayanlar, kongresinde dayak atıp dayak yiyenler bilemez.

Bakanların makam araçlarında taşıdığı formlarla yetkiyi soldan/sağa alıp sonra da toplu görüşme masasında işverenden ekonomi masalı dinleyip kalkanlar, piyasaya sürdükleri sahte evraklarla eğitimcileri asla kandıramazlar.

Millet adına kritik dönemlerde adres kaydı bulunamayan, risk zamanı konjonktürel olmayı kar sayan, salgın süresince hiç bir yaraya merhem olmayanlar sadakat/samimiyet testinden sınıfta kalırlar. 15 Temmuz gecesi evinde oturup sonuç bekleyenler, bu söküğü ömür boyu dikemezler.

2010 Referandumunda emir aldığı parti ‘hayır’ dediği için kamu görevlilerine toplu sözleşme hakkı tanıyan yasaya hayır oyu verenler, yani emekçilerin pazarlık masasına bu yasaya hayır diyerek ihanet edenler, sendikacılık adına tek kelime edemezler.

Tarihleri boyunca insanların kişilik haklarına saygı duymamış, kendinden olmayan herkese hakaret etmiş olanlar, yeryüzünde hiç kimsenin hiçbir hakkını savunamazlar. Eğitimciler de bunu görüyor, böyle inanıyorlar.

Yukardan bakınca “komik-sen” aşağıdan bakınca “trajik-sen” Bakın bayım, Biz polemiklerden ürettiğimiz illüzyonla değil, alnımızdaki terle yürüyoruz.

Bir gün olsun sendikacılık yapmadan; nobran üslubunuzla nefret yayarak, ideoloji pazarlayarak, kendi sığ sularınızda polemik arayarak, yetersizliğinizi de yaygara yaparak örttüğünüzü sanıyorsunuz. Yanılıyorsunuz ! Bakın bayım, bazen anlamıyorsunuz muhatabım sizsiniz!

Şükrü KOLUKISA
Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.