Eğitim Bir Sen'den Rekor 6060 TL Maaş Promosyonu

Eğitim Bir Sen'den Rekor 6060 TL Maaş Promosyonu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri ve Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Ahmet ÇAKIR, rekor bir anlaşmaya imza atarak 4 yıllık tamamı peşin Mart 2021 de ödenmek üzere Yapı ve Kredi Bankası ile Altı Bin Altmış Türk Lirası (6060 TL) olarak anlaşma sağlandığını söyledi.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi çalışanlarının maaş promosyon anlaşması sürecinde, Eğitim İş Kolunda Yetkili Sendikası Eğitim Birsen Samsun 2 Nolu Şube ve Sağlık İş Kolunda Sağlık Sen Samsun Şubesi olarak çalışanları temsil ettik.

4 yıl önce yapılan maaş promosyon anlaşmasının  üzerine yüzde yüzün üzerinde bir artışla rekor bir anlaşmaya imza atarak 4 yıllık tamamı peşin Mart 2021 de ödenmek üzere Yapı ve Kredi Bankası ile Altı Bin Altmış Türk Lirası (6060 TL) olarak anlaşma sağladık.

Bu Rakam ülke genelinde belkide şuana kadar imzalanan en yüksek maaş promosyon anlaşması oldu.

Bu süreçte çalışanları temsil eden yetkili sendika  ile çalışanların yararına nasıl bir  birliktelik sağlanacağına örnek davranış sergileyip yanımızda  olan  Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Yavuz ÜNAL hocamız ve  Genel Sekreter  Prof. Dr. Hüseyin GENÇCELEP hocamızın  katkılarıda hep üst seviyede olmuştur.

Bu haber ilginizi çekeceğini umar yayın hayatınızda başarılar dilerim.

Ahmet ÇAKIR
EBS Samsun 2 No’lu
Şube Başkan Yardımcısı

 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum