Eğitim Bir Sen'den tek seferde 7 bin 950 TL maaş promosyonu açıklaması

Eğitim Bir Sen'den tek seferde 7 bin 950 TL maaş promosyonu açıklaması
AK Bank Samsun İlkadım İlçesinde, kamu çalışanlara tek seferde 7 bin 950 TL maaş promosyonu ödeyecek. Promosyon hakkında açıklama Eğitim Bir Sen İlkadım İlçe Başkanı Vedat Gökmen ve Memur Sen Samsun İl Başkanı Hamdi Yıldız'dan geldi

Eğitim Bir Sen İlkadım İlçe Başkanı Vedat Gökmen:

İlçemizde yapılan promosyon ihalesini 7950 teklif vererek Akbank almıştır. Türkiye rekoru kırarak sonuclandirdiğımız bu ihalede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.  Bu anlamlı günde ilçemize  güzel bir hediye oldu.

Memur Sen Samsun İl Başkanı Hamdi Yıldız:

Çalışanların maaş promısyonları makam araçlarına makamın yöneticisinin insafı ve vicdanı arasında vereceği kararla nereye kullanıldığı bilinmeyen günlerden sendikamızın gayretleri ile çalışanlarımızın ceplerine girmesini sağladığımız bu günler. 

Teşkilatımız yetkili olduğumuz ilçelerimizde son olarak Canik ve İlkadım ilçemizde emekleri gayretleri sonuç verdi ve kişi başı tek seferde Canik ilçemizde 7350₺ İlkadım ilçemizde 7950₺ promosyonun eğitim çalışanlarımızın cebine girmesini sağladık. 

Sürecin başladığı günden imzanın atıldığı ana kadar ilçelerimizin değerli yöneticilerinin sendikamız ile  istişareli ve uyumlu çalışması çalışanı mutlu kılan bu sonucun ortaya çıkmasında etkili olmuştur. Bu sebeble emeği geçen İlkadım ilçemizde Vedat Gökmen  başkanımızı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yalçın Alpaydın’ı Canik İlçemizde Erdal Eş başkanımızı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Uzunlar’ı ve ekiplerini yürekten kutluyoruz.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.