Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı, Şube Müdürü Olarak Atandı!

Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı, Şube Müdürü Olarak Atandı!
Eğitim Bir Sen 1 Nolu Denizli Şubeden yapılan açıklama şöyle

Kale İlçemizde Bayrak Değişimi

Kale İlçe Başkanımız Abdullah Karaceylan, şube müdürü olarak Diyarbakır’a atanmasından dolayı bayrağı Süleyman Cansu’ya devretti.

Bayrağı devreden Abdullah Karaceylan başkanımıza gayretli çalışmaları ve hizmetleri için teşekkür eder, bayrağı devralan Süleyman Cansu başkanımıza da muvaffakiyetler dileriz.

Abdullah Karaceylan kimdir?

25.10.1974 tarihinde DENİZLİ/KALE-KOÇARBOĞAZI MAHALLESİ´nde dünyaya gelip,İlkokulu birleştirilmiş sınıflı köy okulunda 1985 yılında,ortaokulu KALE ORTAOKULU´nda 1988 yılında,Lise tahsilini ise KALE ETEM ÖZSOY LİSESİ´nde 1991 yılında bitirdi.1994 yılında K.T.Ü Fatih Eğitim Fakültesi(Giresun Eğt.)nden mezun oldu.18 yıl Tokat-Zile de görev yaptı.Bu süre zarfında yedek subay olarak askerliğini VAN-BAŞKALE de komando tim komutanı olarak yaptı.2013 yılında Kale Anadolu İmam Hatip Lisesin´de Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görevine başladı.2014 yılında Kale Anadolu İmam Hatip Lisesine Okul Müdürü olarak atandı.Ancak, 2014-2015 Eğitim öğretim yılında Kale BAŞARANLAR MTAL de KURUCU MÜDÜR olarak görev yaptı.Halen Kale Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde Okul Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.