Eğitim Bir Sen İstanbul'da Talat Yavuz'a karşı toplu istifa tepkisi!

Eğitim Bir Sen İstanbul'da Talat Yavuz'a karşı toplu istifa tepkisi!
Eğitim Bir Sen üyelerinde Talat Yavuz rahatsızlığı devam ediyor. EBS 4 Nolu Şube Başkanı Talat YAVUZ'a karşı tepkiler büyüyor. 6 bin üyeli PENDİK İlçe yönetimi Güven KARABACAK'ın görevden alınması üzerine bir açıklama yaparak topluca istifa etti.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şube Pendik İlçe Başkanı Ferhat Gücükoğlu ve yönetimi sosyal medyadan yaptıkları açıklamada Talat Yavuz’un yönetim tarzına tepkilerini göstermek için görevi bırakma kararı aldıklarını açıkladılar. 

İşte Eğitim-Bir-Sen Pendik İlçe Başkanı Ferhat Gücükoğlu ve yönetimdeki diğer üylerin ortak açıklaması:

“Kıymetli Arkadaşlarım değerli dostlar...

2018 yılında yapılan ilçe yönetim kurulu seçimlerinde, Pendik üyelerinin büyük çoğunluğuyla seçilen yönetim kurulumuz, seçim süreci ve sonrasında 4Nolu Şube Başkanı Talat Yavuz’la düşülen fikir ayrılıkları, Pendik ilçe yönetiminin pasifize edilerek çalışamaz hale getirilmesi ve son olarak yönetim kurulu üyemiz Güven Karabacak’ın görevden alınması üzerine yönetim kurulu kararı olarak İstifa kararı almış bulunmaktayız.

Sayın Talat Yavuz’un kendi atayacağı yönetimle yola devam etmesini üyelerimizin ve delegelerimizin takdirine sunuyoruz.”

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum