Eğitim İş Şube Başkanı Açıkladı! Öğretmenlere Tek Seferde 7770 TL Maaş Promosyonu Ödenecek!

Eğitim İş Şube Başkanı Açıkladı! Öğretmenlere Tek Seferde 7770 TL Maaş Promosyonu Ödenecek!
Eğitim İş Şube Başkanı Seher Emre, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 29 Kasım 2021 5556 Öğretmen ile Personeli kapsayan banka promosyon ihalesi sonuçlandığını ve tek seferde öğretmen ile diğer personele 7.770 TL ödeneceğini söyledi..

İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin AYDIN’ın başkanlığında yapılan ve 5556 Öğretmen ile Personeli kapsayan banka promosyon ihalesi sonuçlandı. Çalışanlar üç yıllığına kişi başına 7770 TL tek seferde ödenecek.

Promosyon Antlaşmasına katılan Eğitim İş Adana 1 Nolu Şube Başkanı Seher Emre Habere Güven‘e değerlendirme yaptı.

Eğitim İş Adana 1 Nolu Şube Başkanı Seher Emre

Seher Emre; “Seyhan’da çalışan yaklaşık 6.000 eğitim emekçimizin banka promosyon görüşmeleri bugün Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde İzzettin Aydın yönetiminde gerçekleşmiştir. Görüşmelere sendikamız adına Eğitim-İş Adana1 No’lu Şube Mali Sekreterimiz Selçuk Geçgel katılmıştır. Yapıkredi bankası en yüksek teklifi vermiş ve promosyon ücreti 7.770 TL olarak belirlenmiştir. Anlaşmaya göre öğretmenlerden kredi kartı aidatı ve havale/eft ücreti alınmayacaktır. Promosyon öğretmenlere tek seferde ödenecektir. Tüm eğitim çalışanlarımıza hayırlı olsun.” dedi

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.