Engelli öğretmenler 2021 E-KPSS öncesi ek atama bekliyor

Engelli öğretmenler 2021 E-KPSS öncesi ek atama bekliyor
2021 yılı içerisinde engelliler için yeni ek atama yapılacak mı? Engelli öğretmenler 2021 E-KPSS öncesi atama bekliyor. Onlar devletimizden sadaka istemiyor. Evde oturmak da istemiyor. Yaşamın içinde olmak ve çalışarak, ekmeklerini kazanmak istiyorlar.

Engelli öğretmen adayları ek yeni atama beklemekte olup 2020 yılında düzenlenen EKPSS sonucunda yetersiz alım yapılmasından dolayı mağdur durumda olduklarını ifade ediyor. Bu konuda MEB'in ve Maliye Bakanlığının engelli kotasının artırılması talep ediyorlar.

Memur olma hayali kuran, öğretmen olmak için engeller aşan, engellilere yeni kadro sağlanıp atamalarının yapılıp yapılmayacağı onları düşündürmektedir. Engelli öğretmenler bu konuda Milli Eğitim Bakanlığı ve Maliye Bakanlığından gerekli hassasiyeti göstermelerini ve yeni kadro açarak çalışma olanağına ermeyi bekliyorlar.

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.