Genç Müdür Yardımcısı Hayatını Kaybetti

Genç Müdür Yardımcısı Hayatını Kaybetti
​​​​​​​ajanskamu.net Müdür Yardımcısı Abdullah ORDU yakalandığı amansız hastalıkla süren mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi.

Tuzla Ulubatlı Hasan İlk ve Orta Okulu Müdür Yardımcısı Abdullah ORDU yakalandığı amansız hastalıkla süren mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi.

Bir süredir kanser hastalığı ile mücadele eden Abdullah ORDU dün durumunun ağırlaşması üzerine tedai gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 

ORDUnun cenazesi bugün Tuzla Mopaş (Evliya Çelebi) camminde kılınacak öğle namazını müteakiben Şifa Mahallesin mezarlığında toprağa verilecek.

Abdullah ORDU Kimdir? 

İlk, Orta ve Lise Eğitimini Sivas´ın Suşehri İlçesinde Tamamladıktan Sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümünü Bitirdi. 1996 Yılında Öğretmen Olarak Ataması Yapıldıktan Sonra  Sivas ve İstanbul´da Çeşitli Okullarda Görev Yaptı. Evli ve Dört Çocuk Babasıdır.
ajanskamu.net

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.