Görevden alınan İl Milli Eğitim Müdürüne yeni görev!

Görevden alınan İl Milli Eğitim Müdürüne yeni görev!
mebpersonel.com 2 defa görevden alınan İl Milli Eğitim Müdürüne yeni görevi belli oldu! Görevden alınan Rahmi Güney MEB'de nereye atandı?

MEB'de garip atamalar devam ediyor. Geçtiğimiz gün sitemizde yer alan Bakan Özer, Bir Tokatlı İl Müdürü daha ataması yaptı .Bu ilimiz 1 ayda 3 il müdürü gördü haberimizde Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güneysu'nun görevden alındığını ve yerine bir ay önce İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atanan Halil Yücel'in atandığını ifade ederken bu değişim öncesi de Rahmi Güney Bingöl İl Müdürlüğü görevinde alındıktan sonra 15 gün sonra tekrar İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandığı yazmıştık.

Çok kısa bir süre içerisinde Bingöl İl Müdürlüğüne 2 defa atanan ve geçtiğimiz günlerde İl müdürlüğü görevinden alıp Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Koordinasyon Birimi'nde görevlendirilen Rahmi Güney bir hafa geçmeden Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı.
mebpersonel.com 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum