İl Milli Eğitim Müdür Hakkında Yolsuzluk İddiası

İl Milli Eğitim Müdür Hakkında Yolsuzluk İddiası
https://www.noktabursa.com.tr/ internet sitesinde Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür neyin peşinde? başlıklı haberde İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür hakkında iddialarda bulunuldu.

İŞTE O İDDİALAR

Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür Bursa’ya gelir gelmez şaibelerin odağına da oturmayı kısa sürede başardı.

İddialara göre Bursa MEB ihalelerini alan firmalar çoğu İstanbullu firmalar mı?
İddialara göre inşaat ihalelerini alan İstanbullu firmaların ve müteahhitlerin, hakedişlerini daha tamamlamadan almaya çalıştığı, bunun için Serkan Gür’ü aracı yaptıkları. Serkan Gür’ün de Okul Müdürlerini arayarak Okul Müdürlerine mobing ve baskılarla bitmeyen hakedişlere imza atması için zorladığı belirtiliyor.

MEB Personel İnstagrama katılıp konu ile ilgili en güncel ve hızlı gelişmelerden haberdar olabilirsiniz Ve sohbet bölümünde sorularınızı sorabilirsiniz.

Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür, Bursa’daki okul müdürlerine İstanbullu firma-müteahhitlerin hakedişlerin erken ödenmesi için baskı kurdu mu?

Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür, Bursa’daki okul müdürlerine İstanbullu firma-müteahhitlerin hakedişlerin erken ödenmesi için baskı kurarak erken ödeme komisyonu alma işlerine girdi mi?

Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür, Bursa’daki okul müdürlerine İstanbullu firma-müteahhitlerin hakedişlerin erken ödenmesi sağlandı mı?

Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür’ün Bursa’da iddialara göre yaşanan şaibelerinden Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in bilgisi var mı?

Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür’ün Bursa’da iddialara göre yaşanan şaibelere aldırmayarak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e mi güveniyor?

Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür’ün Bursa’da iddialara göre yaşanan şaibelerinden Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in, Bursa Valisi Yakup Canbolat ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bilgisi var mı?

Okul Müdürlerinin beyanları, hal etmediği halde erken ödeme yapılan İstanbullu ve diğer firmalar yakında.

Detaylar gelecek!

https://www.noktabursa.com.tr/

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.