İl Milli Eğitim Müdürlüğüden öğretmenlere rekor maaş promosyonu! Tek seferde 11 bin lira..

İl Milli Eğitim Müdürlüğüden öğretmenlere rekor maaş promosyonu! Tek seferde 11 bin lira..
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte promosyon ihalesi biten Fethiye, Menteşe, Ortaca, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı okul ve kurumlarda görevli personeli kapsayan maaş promosyon ihalesini, 11.000 TL teklifle Akbank kazandı. Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, en yüksek maaş promosyonuna imza atması ile Türkiye’de rekor kırdı.

Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Fethiye, Menteşe, Ortaca, Seydikemer, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı okul ve kurumlarda görev yapan 6100 personeli kapsayan maaş promosyon ihalesi, 03 Mart 2022 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Titizlikle hazırlanan ihale şartnamesinde, beklenenin altında teklif verilmesi durumunda ihalenin iptalinin gerçekleşeceği ve ilçe bazlı ihaleye gidileceği maddesi dikkat çekti.

Bir önceki ihalenin 15 Nisan 2022 tarihinde sona erecek olması nedeni ile 3 yıllık süreyi kapsayacak olan ve tek seferde ödenmek şartıyla çıkılan ihaleye, 8 banka katılım sağladı. Promosyon ihalesi, Müdürlüğümüz İhale Komisyonunun başkanlığında banka ve sendika temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Özel ve kamuya ait 8 bankanın katılımıyla gerçekleşen ihale “Kapalı Zarf ve Açık Artırma” usulü ile gerçekleştirildi.

Akbank, Denizbank, Halk Bankası, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, Vakıflar Bankası, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası olmak üzere toplam 8 bankanın katılım gösterdiği ihale 3 oturum halinde gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Instagram hesabından canlı yayınlanan maaş promosyon ihalesi, takipçiler tarafından merakla izlendi.

Bankaların teklif zarflarının açılmasından sonra ikinci oturuma, şartname gereği en yüksek teklif veren ilk 5 bankayla devam edildi. Ardından en yüksek teklifi veren Akbank ile Yapı Kredi Bankası arasında başa baş geçen ihale Akbank’ın verdiği 11.000 TL rekor promosyon teklifi ile sona erdi.

muğlaekohaber

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum