İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Celalettin Ekinci atanacak iddiası! MEB bir kaç il müdürünü daha değiştirecek mi?

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Celalettin Ekinci atanacak iddiası! MEB bir kaç il müdürünü daha değiştirecek mi?
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğüne , Kayseri Milli Eğitim müdürüyken görevden alınan , daha önce Muğla ilinde milli eğitim müdürlüğü yapan Celalettin Ekinci’nin atanması beklenildiği iddia edildi. Yine Kamudanhaber.net de yer alan habere göre Milli Eğitim Bakanlığında yakın zamanda yine birkaç ilde il müdürü değişikliği yapılması bekleniyor .

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki isteği ile Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğünden Celalettin Ekinci görevden alınıp yerine Bilal Yılmaz Çandıroğlu atanmıştı .

Milli Eğitim Bakanlığında yakın zamanda yine birkaç ilde il müdürü değişikliği yapılması bekleniyor .

Yine İstanbul’da ilk etapta 6 ilçe müdürü ve devamında toplamda 10 ilçe müdürünün yer değişikliği ve atamasının yapılacağı İstanbul’da yüksek sesle konuşulmaya başlandı . 

İstanbul ilinde ilçe müdürü isimleri bile telafuz edilmeye başlandı .

İstanbul ilçe müdürleri yer değiştirmesi ve atamalarını önümüzdeki hafta içerisinde yazacağız .

Milli Eğitim Bakanlığının tecrübeli ve vazgeçilmez milli eğitim müdürlerinden Celalettin Ekinci sırasıyla ; Niğde , Gaziantep , Muğla , Kayseri illerinde il mili eğitim müdürü olarak görev yaptı .

Görev yaptığı her ilde başarılarıyla adından söz ettirmeyi başaran Celalettin Ekinci’nin, Kayseri ilinde deniz olmadığı için memnun olmadığı ayyuka çıkmıştı .

Kayseri Milli Eğitim müdürlüğü görevinden alınıp Bakanlık müfettişliğine atanınca da Ankara’da deniz olmadığı için görev almak istemediği ve İzmir ilinde çalışmak istediği ve görevlendirmesini oraya yaptırdığı konuşuluyor .

Celalettin Ekinci’nin normalde İzmir il müdürlüğünü istediği ancak İzmir ilinde Ömer Yahşi isminin çok güçlü olduğunu bildiği ve kendisini de il müdürlüğüne taşıyacak gücün ( ilim yayma cemiyeti ) Ömer Yahşi’yi de desteklediği için Muğla ilinde karar kıldığı ve düğmeye basıldığı gelen kulis bilgileri arasında yer alıyor .

Muğla Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin , kalp krizi geçirerek vefat eden öğretmen konusu ve inşaat yapım işlerine müdahil olduğu gerekçesiyle iki soruşturması bulunuyor

Bu soruşturmaların yaklaşık iki ay daha sürmesi bekleniyor .

Celalettin Ekinci’ye Muğla Milli Eğitim müdürlüğü konusunda söz verildiği ve bu atamanın birkaç haftaya yapılacağı iddia ediliyor .
kamudanhaber.net

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum