İl Milli Eğitim Müdürü Koltuğun rengini beğenmeyince odasını yeniledi

İl Milli Eğitim Müdürü Koltuğun rengini beğenmeyince odasını yeniledi
Göreve geldiğinde son derece şık bir makam odası olan Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, odasının dekoru, masa ve koltuklarının rengini beğenmeyince, devletin kasasından 50 bin lira harcayarak odasını baştan aşağı yeniledi.

Müdüre hanımın makam odasından eksik olmayan papatyaların faturası bile devlete ödettiriliyor.

HERKESİ YOK SAYIYOR

Yakın bir zamanda İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasının ihale edilecek olmasına rağmen devletin parasını hoyratça harcayan bayan Züleyha Aldoğan, geçtiğimiz günlerde kendisine bağlı tüm müdür yardımcılarının yetkilerini ellerinden alarak Marmaris'ten getirdiği ve "prensi" olarak bilinen Fatih Karaaslan'a vermişti. Çalışma barışının kalmadığı Milli Eğitim Müdürlüğü camiasında Züleyha Aldoğan'ın başta şehrin Valisi olmak üzere herkesi yok sayan kararlarının arkasındaki gücü kimden aldığı ise merak ediliyor.

ÖĞRETMEN EVİNDE ÖZEL MENÜ

Bir önceki görev yeri Marmaris'te de benzer uygulamalarıyla gazetelere manşet olan Züleyha Aldoğan'ın  Zonguldak Öğretmevi'nde çıkan yemekleri yemediği ve kendisine özel menü çıkartıldığı öğrenildi. Züleyha Aldoğan’ın günlük menüsünü ise tek yetkili İl Müdür Yardımcısı olan Fatih Karaaslan tarafından hazırlanıyor.Vatandaşın ucuz ekmek için kuyruğa girdiği bir dönemde Aldoğan'ın lükse olan düşkünlüğüne dur diyecek vicdanlı bir mülki amir ve siyasetçi aranıyor.
halkınsesi.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum