İl Milli Eğitim Müdürü, MEB'de Daire Başkanı Oldu

İl Milli Eğitim Müdürü, MEB'de Daire Başkanı Oldu
Daha önce Şanlıurfa İl milli eğitim müdürü ve Hayat Boyu Öğrenme genel müdürlüğünde daire başkanı olarak görev yapan Metin İlci, Özel okullar daire başkanlığına atandı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer göreve geldikten sonra A takımını büyük oranda oluşturmuştu. Genel müdür, İl Milli Eğitim Müdürleri, daire başkanları ve bürokratları düzeyinde değişikliğe gitmişti. Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünde özel okullar daire başkanı Murat Adalı görevden alındı. Özel okullar daire başkanlığına daha önce Şanlıurfa da il müdürü ve Hayat Boyu Öğrenme genel müdürlüğünde daire başkanı olarak görev yapan Metin İlci’yi atadı.

Özel Okullar Daire Başkanı Metin İlci Kimdir?

Metin İlci 30.04.1968 tarihinde Van Merkez Karakoç Köyünde dünya ’ya geldi. İlkokulunu kendi köyünde babasının yanında tamamladı. Ortaokulu 1985 yılında Malazgirt Alpaslan Lisesi Ortaokul bölümünde yatılı olarak okudu. Lise Eğitimini 1988 yılında Bitlis Erkek Öğretmen Lisesinde tamamladı. Üniversite Eğitimine 1990 yılında 100. Yıl Üniversitesi Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği bölümünde başladı. 1996-1997 yılında 100. Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamladı. 1991 yılı Şubat ayında Zonguldak İli Yenice İlçesi Cihan Bey Beldesi Canberk Mezrasında Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı.18 Eylül 2021 tarihinde Özel Okullar Daire Başkanı olarak atandı.
urfanatik

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.