İl Milli Eğitim Müdürünün gitmesi lazım!

İl Milli Eğitim Müdürünün gitmesi lazım!
İl Genel Meclisi’nin son oturumunun ardından gündem dışı konuşan İl Genel Meclisi Üyesi Ali Altan, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı eleştirerek, “Kaç yıldır Metin Bey’in, şahsi kanaatim Afyon’a artık yük gözüyle değerlendiriyorum. Hiçbir katkı sunmuyor. Eğitim-öğretimde sıfırız. Benim şahsi kanaattim, gitmesi lazım” dedi.

İl Genel Meclisi Üyeleri Ali Altan ve Faruk Kökcür, İGM’de gündem dışı söz alarak açıklamalarda bulundu. Altan, eğitim konusuna çok güzel bütçe ayırarak destek de bulunduklarını ifade ederek, “Eğitime elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz ama nedense eğitimde çok kötü bir durumdayız. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Bey’in değerlendirmesi gerekiyor. Kaç yıldır Metin Bey, şahsi kanaatim Afyon’a artık yük gözüyle değerlendiriyorum. Hiçbir katkı sunmuyor. Eğitim-öğretimde sıfırız. Benim şahsi kanaattim, gitmesi lazım” dedi.

“MART AYINDAN BERİ HİÇBİR ÇİVİ ÇAKILMADI”
İl Genel Meclisi Üyesi Faruk Kökcür ise,“Çay’da, Karamık, Koçbeyli ve İnli’de okullar, sıfırdan yapılacaktı. Depreme dayanıksız oldukları için yıkım kararı verilmişti. Karar alındı, parası ayrıldı. Fakat maalesef mart ayından beri, hiçbir çivi çakılmadı. Yer dahi tespit edilmedi. Biz her türlü girişimde bulunduk. Burada Özel İdaremiz olarak Neriman Hanım sağolsun sık sık arayarak, projenin Bakanlıkta olduğunu, Milli Eğitimden kaynaklı olduğunu söyledi. Ben de diyorum ki bu acabadan nereden kaynaklı?” dedi.

Gazete3

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum