İl milli eğitim, o müdüre soruşturma başlatı!

İl milli eğitim, o müdüre soruşturma başlatı!
Serdivan'da son yılların gözde okullarından biri olan Bahçelievler Gazi İlkokulu'nun kayıt döneminde gündeme gelen "bağış" iddialarıyla ilgili soruşturulduğu öğrenildi. Okul, dün "öğretmen seçimi" adıyla istenen bağışı yapmayan velilerin çocuklarının yaşadığı sorunlardan bazılarını içeren haberle gündeme gelmişti

Sakarya Serdivan'da bulunan Bahçelievler Gazi İlkokulu, son yıllarda şehrin "en başarılı devlet okullarından" biri olarak lanse ediliyor.

Son yıllarda kayıt döneminde söz konusu okulla ilgili " bağış" adı altında kayıt parası toplandığı iddiaları sürekli gündeme geliyor. editörlerinin edindiği bilgiye göre Bahçelievler Gazi İlkokulunda geride bıraktığımız dönemdeki bağış iddialarıyla ilgili soruşturma yürütülüyor.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Kayıt dönemi boyunca, okulun ihtiyaçları için 500 lira bağış ya da 1 top A4 kağıdı gibi ürünler alındığı, "başarılı" öğretmenler için binlerce liralık ilave bağış istendiğine yönelik Milli Eğitim Müdürlüğü ve CİMER'e çok sayıda şikâyette bulunulduğu öğrenildi.

Kulislerde öğretmenlere göre velilerden 4 bin lira ila 15 bin lira arasında bağış istendiği konuşuluyor.

Okul idarecilerinin konuyla ilgili savunmalarının alındığı ve soruşturmanın İl Milli Eğitim Müdürlüğünce dikkatle yürütüldüğü bilgisi alındı.

Bahçelievler Gazi İlkokulunda, " öğretmen seçimi" adı altında bağış yapmayan velilerin çocuklarının aynı sınıfta toplandığı ve velilerin şikâyetlerini konu alan ""En başarılı okulda" sürgün sınıfı! "Altını ıslatan öğrenci" son damla oldu" başlığıyla dün ses getirmişti
medyabar

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.