İl müdürü tepki çeken açıklama yapmıştı! MEB anında görevden aldı!

İl müdürü tepki çeken açıklama yapmıştı! MEB anında görevden aldı!
İl Millî Eğitim Müdürü Ayhan Teltik görevden alındı mı? İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse nereye atandı?

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik öğretmenler hakkında yapmış olduğu açıklama sonrası iddiaya göre görevden alındı ve yerine Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse atandı.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik; karnedeki düşük notların sadece öğrencinin değil, velinin ve öğretmenin de sorumluluğu olduğunu, bu anlamda başarısız öğretmenlerin tespit edilip haklarında işlem yapılabileceğini ifade eden bir açıklama yapmıştı ve kamuoyundan tepki almıştı. Ayhan Teltik açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Karnedeki düşük not sadece öğrencinin değil, öğretmen ve velinin karnesidir. Bir öğretmenden herkes başarısız olamaz mutlaka buradan başarılı öğrenciler çıkması lazım. Öğrencilerin tamamı başarısızsa tamamı bu konuyu anlamıyorsa burada öğretmende de bir eksiklik aramamız lazım. Üniversitede bilirsiniz bir dersten herkes geçerken bir dersten herkes kalıyor. Yani herkes kalıyorsa bunu öğreten kişide de sıkıntı olması lazım, bir eksikliği vardır diye düşünüyorum"

Teltik, yapmış olduğu ve tepki aldığı bu açıklama sonrası Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alındı. Yerine Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse atandı..

kayserihaberler

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.