İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine Rotasyon Bekleniyor!

İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine Rotasyon Bekleniyor!
Mebpersonel.com'da yer alan habere göre, Milli Eğitim Bakanlığının İstanbul ve Ankara İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde Değişim Ve Rotasyon Yapması Bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta MEB'den İl Milli Eğitim Müdürleri İçin Geniş Çaplı Değişimler Yapması Bekleniyor. haberimizde Bakan Mahmut Özer'in Ankara ve İstanbul'da İl Müdürlerini değiştirme isteği olduğunu haberleştirmiştik.

Bu hafta İzmir'de ilçe milli eğitim müdürlüklerinde yapılan rotasyon ve değişimleri mebpersonel.com sitemizde 10 İlçe Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı ve Rotasyon Yapıldı. haberimizde siz değerli okurlarımıza aktarmıştık.

İzmir'de yapılan bu geniş çaplı değişim sonrası gözler İstanbul ve Ankara İlçe milli eğitim müdürlüklerine çevrildi.

Ankara ve İstanbul'da İzmir'de olduğu gibi geniş bir çaplı değişimi yapılması bekleniyor fakat haberimizin başında belirtiğimiz gibi Bakan Mahmut Özer'in Ankara ve İstanbul'da İl Müdürlerini değiştirme isteği olduğunda Ankara ve İstanbul'da İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde değişimler için İl müdürlerinin değişiminin beklendiği ve bu değişimler sonrası ise geniş çaplı değişiklerin yapılması bekleniyor.

İl Müdürleri değişmesi planlandığını haberinden sonra İstanbul ve Ankara İl müdürlerinin görevden alınmamak için büyük bir çaba sarf ettiğini söyleyebiliriz .

Bu gelişmeler doğrultusunda da İzmir ilçe müdürlükleri gibi geniş çaplı bir değişiklik yapılmasa da İlçe müdürlüklerinde il müdürleri değişmeden de rotasyon ve görevden alınması başka bir alternatif yol olarak MEB'in masasında bekliyor.

Ankara ve İstanbul'da görevden alınması beklenen ve rotasyon yapılmasına kesin gözüyle bakılan İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerini ilçe ismi olarak paylaşmak için bu hafta yaşanacak gelişmelerden sonra siz değerli  ziyaretçilerimize aktaracağız.
mebpersonel.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.