İlçe Milli Eğitim Müdürü Daire Başkanı Oldu

İlçe Milli Eğitim Müdürü Daire Başkanı Oldu
MEB Personel Genel Müdürlüğüne daire başkanı atandı. Trabzon, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Köse Kimdir, MEB'e Daire Başkanı olarak atandı!

Trabzon Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, büyük terfi aldı. Trabzon’da yaptığı başarılı çalışmalarla adını duyuran Köse, Milli Eğitim Bakanlığı, Personel Daire Başkanlığına, Daire Başkanı olarak atandı. 
Bakanlığın atamayı Köse’ye henüz tebliğ etmediği öğrenilirken, atamanın muhtemelen yarın bildirileceği de gelen bilgiler arasında. Bu nedenle Köse’nin hala Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevine devam ettiği, atamanın bildirilmesinin ardından da Ankara’da ki görevine başlayacağı öğrenildi. 

2019 YILINDA ATAMA KRİZİ

Öte yandan Köse, Trabzon’da 2019 yılında yaşanan atama krizi ile de gündeme gelmişti. Hatırlanacağı üzere Köse, o dönem Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınmış yerine de o dönem futbolda Dünya Şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesinin Müdürü Ali Turan atanmıştı. Ancak Köse’nin görevden alınmasına şehirden gelen tepkiler sonrasında bu atama geri çekilmiş ve Köse, yeniden Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevine dönmüştü.

Şükrü Köse Kimdir?

1971 yılında Rize’de doğdu. İlkokulu Camidağı Köyü İlkokulu’nda ortaokulu ise Rize İmam-Hatip Lisesi’nde okudu. Lise eğitimini İstanbul Kabataş Erkek Lisesi ve Rize Lisesi’nde yaptı. Osmangazi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden 1995’te mezun oldu. Aynı yıl K.Maraş Göksun 60.Yıl Cumhuriyet Endüstri Meslek Lisesi’nde tarih öğretmeni olarak göreve başladı. 1998-yılında Rize Lisesi Tarih öğretmenliğine tayin oldu. 2002 yılı Nisan ayında asaleten Rize Lisesi Müdür Yardımcısı oldu. 2009 yılına kadar Müdür Yrd.,Müdür Baş Yrd. Ve Müdür olarak aynı okulda görev yaptı. 20 Kasım 2009 ‘da Kelkit İlçe Milli Eğitim müdürlüğünde görevlendirildi. 16 Temmuz 2012 tarihinde ise bu göreve asaleten atandı. 2014 Temmuz ayında bu görevinden ayrıldı ve Trabzon Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne görevlendirildi. 25 Mayıs 2016 tarihinde de aynı göreve asaleten atandı.  Evli  ve iki çocuk babasıdır.

61saat.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.