İlçe milli eğitim müdürü görevden alındı yerine atama yapıldı

İlçe milli eğitim müdürü görevden alındı yerine atama yapıldı
İlçe milli eğitim müdürü görevden alındı yerine atama yapıldı

Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü değişti
Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Altınöz atandı. Sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakan eski Müdür Soner Can İse Ümraniye'ye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görevlendirildi

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Sağlık sorunlarını nedeniyle görevinden ayrılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Can’ın yerine İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Altınöz atandı. Eski Müdür Soner Can ise Ümraniye’ye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü oldu. Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Murat Altınöz Bolu’nun Göynük ilçesinde dünyaya geldi. 1989 yılında girdiği Boğaziçi Üniversitesi’nden 1992 yılında ayrılarak Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümüne geçen Altınöz, stajını Georg-August Üniversitesi’nde yaptı. Eğitim Sistemlerini incelemek üzere bir dönem Almanya’da görev yapan Altınöz, 1996’da Sınıf Öğretmeni olarak İstanbul’a atandı. 1997’de Marmara Üniversitesi Orta Doğu Araştırmaları Enstitüsü Sosyoloji ve Antropoloji Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimini tamamlayan Altınöz, Maltepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans Programını “Öğretmen ve Yönetici Algılarına Göre Okul Yöneticilerinin Yönetim Yaklaşımları” konulu tez hazırladı. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde ilk iki yılı İngilizce branşında 4 yıl sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra 8 yıl özel öğretim kurumlarında, 2 yıl da belediyelerde öğretmen, müdür ve üst düzey yönetici olarak çalışan Altınöz, 8 yıldır İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

maltepeekspress.com
 

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.