İlçe Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı! Yerine Okul Müdür Yardımcısı Atandı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı! Yerine Okul Müdür Yardımcısı Atandı
5 yıldır Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan Harun KURT, bayrağı yerine atanan başarılı çalışmaları ile ve çalışkanlığı ile takdir toplayan Hüseyin MART’a teslim etti. Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun KURT’tan boşalan makama Onikişubat İlçesi Saçaklızade İlkokulu Müdür yardımcısı Hüseyin MART atanırken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde devir teslim töreni gerçekleştirildi.

5 yıldır Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan Harun KURT, bayrağı yerine atanan başarılı çalışmaları ile ve çalışkanlığı ile takdir toplayan Hüseyin MART’a teslim etti.

Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun KURT’tan boşalan makama Onikişubat İlçesi Saçaklızade İlkokulu Müdür yardımcısı Hüseyin MART atanırken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Milli Eğitim Müdürü Harun KURT görevden alınarak Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne araştırmacı olarak görevlendirildi. Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine de Saçaklızade İlkokulu müdür yardımcısı Hüseyin MART atandı. Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmakta olan Harun KURT, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini Hüseyin MART’a devretti.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini devralan Hüseyin MART ise bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Harun KURT’a teşekkür ederek, başlayacak olduğu Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki araştırmacılık görevinde başarılar diledi.

Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak Göreve başlayan Hüseyin MART, almış olduğu görevin sorumluluğunun bilincinde olduğunu, bu bilinçle hareket edeceğini, vurguladı  “İlimiz Dulkadiroğlu İlçesinde, 19.09.2022 tarihi itibariyle İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Eğitime, geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

Hüseyin MART kimdir?

Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin MART, 1972 yılında Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde doğmuş, ilk ve orta öğrenimini doğum yeri olan Düziçi’nde tamamladıktan sonra 1989 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazandı. 1993 yılında bu fakülteden mezun oldu.

1993-1994 yılları arasında Erzurum –Tekman Çağlar Köyü İlkokulu, 1994 den günümüze kadar Kahramanmaraş’ımızın çeşitli okullarında sınıf öğretmenliği, müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı görevlerinde bulundu. Son olarak Saçaklızade İlkokulu müdür yardımcısı iken; Bakanlığımızın 13/09/2022 tarihli kararnamesi ile Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Atanan Hüseyin MART   evli ve iki çocuk babasıdır.

Harun KURT Kimdir?

1 Ocak 1975 yılında Kahramanmaraş´ın Türkoğlu ilçesine bağlı Kılılı Mahallesi´nda dünyaya geldi. İlkokulu Kılılı Mahallesi´nde, Ortaöğrenimini 1991´de Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi´nde tamamladı. 1997 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nden mezun oldu. 1998 yılında Trabzon´da öğretmen olarak göreve başladı. Daha sonra 2001 yılında Ankara Üniversitesi Felsefe ve Din Bilimleri (İslam Felsefesi) alanında yüksek lisansını tamamladı. 2007 yılında Kahramanmaraş Fatih Anadolu Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak atandı ve 2014 yılında aynı okulda okul müdürü olarak görevine devam etti. 12 Ocak 2018´de ise Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. 19 Eylül 2022 tarihinde bu görevinden ayrıldı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

marastahaber.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum