İlçe Milli Eğitim Müdürü Herkese Teşekkür Etti, İl Müdürüne Teşekkür Etmedi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Herkese Teşekkür Etti, İl Müdürüne Teşekkür Etmedi
Milli Eğitim Müdürünün Veda Mesajı Gündem Oldu. İlkadım ilçe Milli Eğitim Müdürü H.i. Akmeşe bu uğraşında başarılı olamamış Milli Eğitim Bakanlığınca Muğla ili Bodrum ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. İlçe Müdürü veda mesajında İl müdürüne ne teşekkür etti ne de andı....

Eğitim her şeyden önce bir gönül işidir. Öğretmenlik mesleği işbirliği, özveri ve iyi ilişkiler kurmayı gerektirir. Öğretmenlerimizin en çok serzenişte bulunduğu konu meslek itibarlarının her geçen gün eridiği yönündedir.

Samsun il Milli Eğitim Müdürlüğü için kıyasıya bir yarışın yaşandığı kamuoyunun gündemine düşmüştü. Samsun il Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna Milli Eğitim Bakanlığının yeni yönetimince Murat YİĞİT atanmıştı. Samsun İlkadım ilçesi Milli Eğitim Müdürü H.İ. Akmeşenin bu makam için çok uğraş verdiği iddialar arasındaydı.

Fakat İlkadım ilçe Milli Eğitim Müdürü H.i. Akmeşe ,Milli Eğitim Bakanlığınca Muğla ili Bodrum ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştı. İlgili kişinin twitter adresi üzerinden yayınladığı veda mesajı şaşkınlığa sebep oldu.

Çalıştığı bürokratlara teşekkür ederken sadece Samsun Valisi ve ilgili ilçenin Kaymakamına ismen şükranlarını sunarken, eğitimci arakadaşlarına ise il ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yöneticilerine diyerek şükranlarını sunması il Milli Eğitim Müdürüne dahi ismen yer vermemesi şaşkınlığa sebep olmuştur. Bir eğitim yöneticisinin eğitimci arkadaşlarını ismen anmaması gündem olurken bu anlayışın yorumunu öncelikle siz öğretmenlerimize ve eğitim yöneticilerimize bırakıyoruz.

İlçe Milli Eğitim Müdürünün Veda Mesajı Şöyle

Samsun Anadolu Lisesinde başlayıp İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne uzanan bu hikâyenin kahramanları  olan ve İlçemizin her başarısında desteklerini esirgemeyen  ve isimlerini burada sayamayacağım kadar çok olan güzel insanlara olan vefamı onları hiç unutmayarak göstereceğim.

Babamız Merhum Adnan Akmeşe’ den bize miras kalan “Doğruluk” desturunu kendimize rehber edinerek  saygı, sevgi ve uyum çerçevesinde çalıştığımız; Devlet büyüklerimize, Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı’ ya, İlkadım Kaymakamımız Sayın İbrahim Keklik’ e, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarına, meslektaşlarıma ve tüm eğitim paydaşlarımıza destekleri ve dostlukları için şükranlarımı arz ediyorum.
ajanskamu

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum