İlçe Milli Eğitim Müdürü İl Müdürü Olarak Atandı

İlçe Milli Eğitim Müdürü İl Müdürü Olarak Atandı
MEB'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde değişiklik... Hakan Cırıt görevden alınmasından sonra yerine Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt'ın görevinden alındığı öğrenildi. 

Hakan Cırıt, Bakanlık Personel Genel Müdürlüğü Koordinasyon Kurul'nda görevlendirilirken, yerine Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman’ın getirildiği öğrenildi.

Nesrin Kakırman kimdir? 

İlk ve ortaokulu Erzurum’da okuyan Nesrin Kakırman, İstanbul Cibali Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Bölümü’nde bitiren Kakırman, 24 yıllık çalışma hayatının 16 yılını yönetici olarak geçirdi. Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcılığı görevindeyken, 2018’de İstanbul Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmış ve o tarihten bu yana bu görevde bulunuyordu. 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum