İlçe Milli Eğitim Müdürü İl Müdürü Olarak Atandı

İlçe Milli Eğitim Müdürü İl Müdürü Olarak Atandı
Başarılı çalışmalar yapan Oğuzhan Acar İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ise Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

BARTIN İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Bartın İl Milli Eğitim Müdürü olarak, Amasra’da başarılı çalışmalar yapan Oğuzhan Acar atandı. 2019 yılının Mayıs ayında Bartın’a Mili Eğitim Müdürü olarak atanan Bilal Çandıroğlu’nun Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğüne atandığı öğrenildi. Bartın Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar atandı ve görevine başladı.

Oğuzhan Acar Kimdir?

1978 tarihinde Karabük ilinde doğdu. Zonguldak Karaelmas üniversitesi Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesinden 2002 yılında mezun olarak göreve başladı. 5 yıl öğretmenlik, 7 yıl okul Müdürlüğü yaptıktan sonra Aralık 2013 tarihinde Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine atandı. Halen Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Oğuzhan ACAR, evli ve 3 çocuk babasıdır.
Bartin.infoHaber

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.