İlçe Milli Eğitim Müdürü Yargı Kararıyla 3. Kez Görevinin Başında

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yargı Kararıyla 3. Kez Görevinin Başında
Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir hakkında “Deprem Mağduru Türk Çocuklarını Suriyelilerin Bütçesinden Servislerle Yeni Okullarına Taşıttığı” iddiası ile soruşturma açılmış ve devam eden süreçte görevinden alınarak Kırklareli’nin Kofçaz ilçesine görevlendirilmişti.

Konuyu yargıya taşıyan Demir, tekrar göreve iade edilmiş ve daha sonra tekrar görevden alınmıştı.

İbrahim Demir, 2. kez yargı kararıyla Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine iade edildi.

Yani Sultangazi'deki görevine 3. kez başlamış oldu

İbrahim Demir göreve başladığı ilk gün Sultangazililere çektiği video ile şu şekilde seslendi:

Kıymetli Sultangazililer;

Milli Eğitim Bakanlığımızın takdiri ile Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak bugün itibariyle yeniden görevime başlamış bulunmaktayım. Geçirmiş olduğum süreçte desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere tüm dostlarıma, eğitim camiamıza, öğretmenlerime, velilerime, öğrencilerime, kısacası tüm Sultangazili hemşerilerime canı gönülden şükranlarımı sunarım.

Malumunuz bir pandemi süreci yaşıyoruz. Kısıtlamaları da dikkate alarak, hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak isteyen dostlarım, lütfen zahmet buyurmayınız. Ben hepinizi gelmiş kabul ediyorum. Çiçek göndermek isteyen dostlarımın da çiçek yerine ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için tablet bilgisayar bağışında bulunmalarını ya da ihtiyaç sahibi ailelerimiz için gıda kolisi göndermelerini istirham ediyorum.

Okullarımızın yeniden yüz yüze eğitime başlayabilmesinin pandemi tedbirlerine uymamıza bağlı olduğunu unutmayalım. Bu vesile ile tüm Sultangazili hemşerilerimin Ramazan ayını ve idrak edeceğimiz kadir gecesini kutluyor, hepinize saygılar sunuyorum.
MEBPERSONEL.COM

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.