İlçe Müdürü İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atandı

İlçe Müdürü İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atandı
Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan’dan boşalan Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna atandı. Hatay İl Milli Eğitim Müdürü olarak kim atandı? Mesut Çerko kimdir?

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko oldu. MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atanan Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan'ın yerine Antakya Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko getirildi. Çerko, uzun zamandan bu yana Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunuyordu.

Mesut ÇERKO Kimdir?

Hatay´ın Hassa ilçesinde doğdu. İlkokul ve ortaokulu Hassa´da, lise öğrenimini Hatay Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun olarak tamamladı. . Yüksek öğrenimini Hatay Eğitim Fakültesinden 1994 yılında mezun olarak tamamladı. Aynı yıl Bitlis ili Güroymak ilçesinde öğretmen olarak göreve başladı. Çeşitli okullarda öğretmenlik ve yöneticilik görevlerini yaptı. Hassa İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Hatay İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı görevlerinde bulundu.  01.06.2016 tarihinden itibaren Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

hatayinternettv.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.