İLKSAN Üyelerine Özel Yarıyıl Tatili Umre Ziyareti Kampanyası

İLKSAN Üyelerine Özel Yarıyıl Tatili Umre Ziyareti Kampanyası
Milli Eğitim Bakanlığı İLKSAN Genel Müdürlüğü olarak İLKSAN Üyelerine Özel Yarıyıl Tatili Umre Ziyareti kampanyamız başlamıştır.

İLKSAN ÜYELERİNE ÖZEL YARIYIL TATİLİ UMRE ZİYARETİ
T.C. Cumhurbaşkanlığı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Tatili İLKSAN üye ve yakınları Umre Programı(Servisli), 23 Ocak 2023 – 3 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup; kontenjanlar sınırlı sayıdadır.
Umre Programının kapsam ve fiyat bilgileri aşağıda sunulmuş olup; fiyata sabah kahvaltısı, öğlen kumanyası ve akşam yemeği dahildir.
Dileyen üyelerimiz umre ücretinin %40’ını peşin ödemek koşulu ile kalan %60’lık kısmı vade farksız 3 taksit şeklinde Kuveyt Türk Katılım Bankası’ndan taksitlendirme yapabileceklerdir.
PROGRAM:
Yarıyıl tatili umre programı(Servisli) 11 günlük bir program olup, 3 günü Medine, 8 günü Mekke olarak düzenlenmiştir. 
Umre için gidişler 23 Ocak 2023 tarihinde olup, dönüşler ise 3 Şubat 2023 tarihlerinde gerçekleşecektir. (Gidiş-Dönüş tarihlerinde bir günü geçmeyecek şekilde değişiklik yapılabilir.) 
Son başvuru tarihi: 6 Ocak 2023

Not: Fiyatlandırma Suudi Arabistan Riyali Kuru üzerinden yapılmaktadır.
OTEL BİLGİLERİ

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ
Umre Ziyaretine katılacaklar otellere kayıt sırasına göre yerleştirilecektir. Her oda içerisinde banyo/wc bulunmaktadır.
Yemekler Türk aşçılar tarafından hazırlanmaktadır.
Odada beraberinizde konaklayacak kişi veya kişileri kendiniz belirleyebilirsiniz.
Fiyata Dahil Olan Hizmetler:
⦁    Gidiş Dönüş Uçak Biletleri
⦁    Vize İşlemleri
⦁    Otelde Konaklama Bedelleri
⦁    Sabah Kahvaltısı, Öğlen Kumanyası ve Akşam Yemeği
⦁    Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından içinde dua kitapları, seccade ve tespih bulunan çanta
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler:
⦁    Umre Ziyaretine İstanbul’dan hareket edilecektir. İstanbul dışından gelecek ziyaretçilerin bulundukları ilden İstanbul’a geliş ücretleri kendilerine aittir.
⦁    Umre Ziyaretine katılacak kişiler masraflarının tamamı kendilerine ait olmak üzere pasaportları yok ise pasaport çıkartacaklardır. 
Önemli Bilgiler:
⦁    Tüm İlksan üyeleri, emekli üyeler, eşleri, çocukları ve akrabaları umre programına katılabilecektir.
⦁    Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 30 kişilik gruplara Din Görevlisi tahsis edilecektir.
⦁    Suudi Arabistan’a gittikten sonra herhangi bir sebeple veya kendi isteğiyle erken dönmek isteyen Umre yolcularına (otel, uçak, vize ve diğer hizmetler için ödemeler önceden yapıldığından) herhangi bir ücret iadesi yapılamayacaktır. 
⦁    Uçak biletinde yazılı dönüş tarihleri dışında bir tarihte dönmek isteyenler ücret farkını; farklı bir havayolu şirketi ile dönenler ise bilet ücretini kendileri karşılayacaktır. 

Başvuru Şekli ve Şartları:
1. Umreye gitmek isteyen üyelerimiz; öncelikli olarak Sandığımıza ait 444 19 43 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
2. Ödemeler Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Emlak Katılım Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası Şubelerinden yatırılabilecektir.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.