İşte 2021 Yılı Kadrolu ve Sözleşmeli Öğretmenlerin Zamlı Ek Ders Ücretleri ve Güncel Maaşları

İşte 2021 Yılı Kadrolu ve Sözleşmeli Öğretmenlerin Zamlı Ek Ders Ücretleri ve Güncel Maaşları
2020 Aralık ayı enflasyon oranının belli olması ile birlikte 2021 yılı Ocak ayında kadrolu ve sözleşmeli öğretmen maaşlarına ve ek ders ücretlerine gelecek zam da belli oldu. İşte 2021 Yılı Kadrolu ve Sözleşmeli Öğretmenlerin Zamlı Ek Ders Ücretleri ve Güncel Maaşları

Enflasyon zammı sonrasında öğretmen maaşları ne kadar oldu ?

Emekli ve memur maaşlarıyla ilgili milyonların beklediği son dakika ocak zammı haberi geldi. TÜİK'in duyurduğu Aralık ayı enflasyonu ile birlikte emekli ocak zammı ve memur maaş zamları belli oldu. SSK ve Bağ-Kur'luların emekli zammı 8.36 oldu. Memur ve memur emeklisi ise enflasyon farkı ile birlikte 7.36 zam alacak.

İşte yeni öğretmen maaşları;

Aralık ayı enflasyon oranının belli olmasının ardından Ocak ayında memur maaşlarına gelecek zamdan sonra Öğretmenlerin 2021 yılında ek ders ücretlerine gelecek zamdan sonra zamlı ek ders ücretleri de belli oldu. 

Açıklanan resmi rakamlara göre tüm memurların olduğu öğretmenlerinde Ocak ayı maaşlarına yüzde 7,36 zam gelecek. Aynı zam oranınıneEk ders ücretlerine de gelmesiyle birlikte 2021 yılı için ek ders ücretleri artacaktır.

Yeni yılda ders ücretlerinde gelecek olan yüzde 7,36 zam sonrasında ek ders ücretleri aşağıdaki gibi olacaktır.

Zamlı ek ders ücretleri 

Kadrolu/Ücretli Öğretmen: 19,86 TL

Sözleşmeli Öğretmen: 17,08 TL

*Hesaplamalar %15'lik vergi dilimine göre yapıldı.
kamudanhaber

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.