İşte MEB Bakan Yardımcılığına İsmi Geçenler

İşte MEB Bakan Yardımcılığına İsmi Geçenler
MEB'in yeni bakan yardımcısı kim olacak? Mebpersonel.com haberde yer alan habere göre, MEB'de Bakan Yardımcılığından ayrılan İbrahim ER’in yerine adı geçen isimlerin kimler olduğu açıklandı. Haberde ayrıca Bakan yardımcılığına da bir Bayan ataması yapılarak Bakan Yardımcısı sayısının 4’e tamamlanacağı iddia edildi. İşte o haber...

Bakan Yardımcılığından ayrılan İbrahim ER’den sonra atama yapılmamıştı bu değişiklikler ile birlikte Bakan yardımcılığına da bir Bayan ataması yapılarak Bakan Yardımcısı sayısının 4’e tamamlanması planlanıyor.

Bu gelişmeler ışığında şu an merak edilen en önemli konu ise Bakan Yardımcılığına atanacak 3 isim öncelikle bir ismin bakanlık içerisinden Genel Müdürler arasından garanti olduğu yönünde bu ismi ise önümüzdeki günlerde paylaşacağız ayrıca Reha Denemeç yerine ise yine siyaset kökenli bir ismin getirilmesi planlanıyor.

Bakan yardımcılığına MEB dışından ise bir çok isim dolaşırken bu isimler arasında en çok gündemde olan isimlerden beş tanesini sizler ile paylaşıyoruz.

İşte Bakan Yardımcılığına İsmi Geçen İsimler

1- Özel Öğretim Derneği (ÖZDER) Genel Başkanlığı görevinin yanı sıra, Çözüm Okulları Sahibi olan Ahmet AKÇA.

2- Cumhurbaşkanı Başdanışmanı 24.25.26 Dönem Artvin Milletvekili İsrafil Kışla

3- Sivas Valisi Eski Destek Hizmetleri Genel Müdürü Salih Ayhan

4- Eğitim Bir Sen Eski Genel BaşkanVekili Ahmet Özer

5- Final Okulları Sahibi İbrahim TAŞEL
mebpersonel.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.