Kamuajans - ÖSYM GİS ve ATA AÖF'den öğretmenlere 4 sınav görevi

Kamuajans - ÖSYM GİS ve ATA AÖF'den öğretmenlere 4 sınav görevi
kamuajans - www.gis.osym.gov.tr ve gis.atauni.edu.tr internet adreslerinden sınav görevi almak isteyen öğretmenler için 4 yeni sınav görevi başvurulara açıldı. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA-AÖF) ve Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) görevli işlemleri sistemi sınav görevi müracaatları başladı.

kamuajans.com haberleri - Sınavlarda görev almak isteyen öğretmenler dikkat! ATA AÖF'den 3 Yeni Sınav Görevi ve ÖSYM'den 1 Yeni Sınav Görevi Duyurusu yayımlandı.

3 Yeni Sınav Görevi Duyurusu (ATA AÖF)

Ata-Aöf 2018-2019 Güz Dönemi Ara Sınavı 3 oturum şeklinde yapılacak. Ata-Aöf 2018-2019 Güz Dönemi Ara Sınavında görev almak isteyen öğretmenler için görev talep ekranı açıldı.

ATA AÖF Güz Dönemi Ara Sınavı (VİZE) 1-2 Aralık 2018 tarihinde yapılacak. 1. Oturum 1 Aralık 2018 tarihinde saat 09.30'da, 2. Oturum 1 Aralık 2018 tarihinde saat 14.00'da, 3. Oturum 2 Aralık 2018 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

Görev başvurusu için son tarih 31 Ekim 2018 tarihi saat 23.59 olarak belirlendi.

1-2 Aralık 2018 tarihinde yapılacak ATA AÖF Güz Dönemi Ara Sınavı (VİZE)'nda görev almak içinTIKLAYINIZ

Öğretmenlere ÖSYM'den 1 Yeni Sınav Görevi Verildi

ÖSYM, 1 yeni sınav görevini öğretmenlerin tercihine açtı. ÖSYM 2018 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı - 3 (Sonbahar Dönemi) Sınav görevi

Ösym'nin hazırladığı sınavlarda görev alabilmek için Üniversite yada bazı ilköğretim ve liselerde sınavda görev almak istediğinize dair başvuruda bulunmanız gerekiyor.

Sınav başvuru araları uzun olduğu için genelde şifre unutuluyor. Aman dikkat! Sakın şifrenizi unutmayın. Sistemde şifremi unuttum yazan yere bilgileri yazıp e -mailime gönder dediğimizde ne yazık ki hiç bir e-mail gelmiyor.

Her okul değişikliğinde görev pasif hale gelmektedir. Görevi tekrardan açtırmak için okul yâda üniversiteye başvurmanız gerekiyor.

2018 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı - 3 (Sonbahar Dönemi) öğretmenlerin tercihine açıldı.

2018 ALES Sonbahar Dönemi sınavında görev almak için TIKLAYINIZ
Kamuajans

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.