Kılıçdaroğlu paylaşımı yapan okul müdürü, şube müdürü oldu

Kılıçdaroğlu paylaşımı yapan okul müdürü, şube müdürü oldu
Geçen yıl mayıs ayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sosyal medya paylaşımı yapan okul müdürü, görev yaptığı ilçede Valilik görevlendirmesi ie şube müdürü oldu.

Geçen yıl mayıs ayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sosyal medyadan hakaret eden okul müdürü, görev yaptığı ilçede Valilik görevlendirmesi ie şube müdürü olarak atandı.

Afyonda Lise Müdürü E. B., 2021 yılının Mayıs ayında, sosyal medya üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak "Porno kasetle genel başkan olanlar mafya filmiyle iktidar olmaya çalışıyor..." yazmıştı.

O dönemde okul müdürü olan B., yine sosyal medya üzerinden İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "At hırsızı seni..." diyerek tepki göstermişti.

E.B., bu paylaşımlara gelen tepkiler üzerine paylaşımlarını silmişti. Ancak, okul müdürünün daha sonra da siyasi içerikli içerikler paylaştığı biliniyor

Okul Müdürü E.B, geçen hafta Valilik görevlendirmesi ile Sinanpaşa Milli Eğitime şube müdürü olarak atandı.

https://www.afyonhaber.com/kilicdaroglu-na-hakaret-eden-okul-muduru-sube-muduru-oldu/187771/

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum