Kursta iğrenç olay! Öğretmene tecavüz..

Kursta iğrenç olay! Öğretmene tecavüz..
Yoga kursuna giden 36 yaşındaki öğretmen F.N., özel ders sırasında hipnoz halindeyken eğitmen E.S.'nin cinsel saldırısına uğradığını öne sürerek savcılığa şikayette bulundu

İstanbul Sultangazi'deki bir okulda öğretmen olan F.N. (36), yoga kursuna gitmek istedi. İnternette gördüğü yoga kursu reklamı üzerine Kağıthane'deki bir spor merkezine giden F.N. kursa kayıt oldu. İddiaya göre, yoga eğitimi sırasında eğitmen, kendisine ve gruptaki diğer öğrencilere cinselliğin önemli olduğuna dair beyanlarda bulunuyordu.

HİPNOZDAYKEN

Geçtiğimiz günlerde eğitmenden özel olarak yoga dersi alan F.N., iddiaya göre hipnoz halinde yarı uykulu olduğu bir anda eğitmenin cinsel saldırısına maruz kaldı. Eğitmen, önce elleriyle taciz ettiği F.N.'ye iddiaya göre daha sonra tecavüz etti. F.N., kurstan çıktıktan sonra karakola giderek eğitmen E.S. hakkında şikayetçi oldu.

İfadesi alınan öğretmen, F.N., eğitmeninin kendisiyle özel ders yaptığı sırada yarı uykuluyken önce taciz, ardından cinsel saldırıya maruz kaldığını öne sürdü. Yaklaşık 5 aydır kursta eğitim aldığını anlatan F.N., eğitmenin sürekli olarak cinselliği övücü konuşmalar yaptığını da kaydetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
sabah

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum