Mahkeme kararı ile dönen milli eğitim müdürü bir gün sonra görevden alındı

Mahkeme kararı ile dönen milli eğitim müdürü bir gün sonra görevden alındı
Diyarbakır’da mahkeme kararı ile dönen müdür bir gün mesai yaptı! Diyarbakır’da mahkeme kararı ile görevine iade edilen Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Gülseven bir günlük mesainin ardından tekrar görevden alındı.

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ihale, atama ve skandal uygulamalar ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl görevden alınan Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Gülseven kararı yargıya taşıdı. Mahkeme Gülseven’in göreve iadesine karar verdi. Mahkeme kararı ile görevine iade edilen Cafer Gülseven önceki gün görevine başladı. Ancak Gülseven bir günlük mesainin ardından tekrar görevden alındı, uzman öğretmen kadrosuna alındı.

1 yılda iki kez görevden alındı

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Cafer Gülseven daha önce de 2 kez göreve getirilmiş ardından yeniden görevden alınmıştı.

2 İlçe Milli Eğitim Müdürü mahkemeyi kazandı

Öte yandan farklı tarihlerde görevden alınan Ergani İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabay ile eski Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Adnan Hürata mahkeme kararı ile görevine iade edildi. Atabey göreve iade edilirken, Hürata'nın henüz görevine iade edilmediği öğrenildi.

Bismil'de 'Eğitim' yapboz tahtasına döndü

Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine 1 Mart 2022 tarihinde Tokat Öğretmenevi Müdürü İbrahim Üçköylüoğlu atanmıştı. 12 Ağustos 2022 tarihinde ise eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak mahkeme kararı ile ikinci kez görevine iade edilmişti. Ak'ın yerine önceki gün Cafer Gülseven atandı. Ancak Gülseven'in müdürlüğü sadece bir gün sürdü.
amidahaber.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.