Manisa Celal Bayar Üniversitesi Akademisyen Alım Sürecinin Takipçisiyiz

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Akademisyen Alım Sürecinin Takipçisiyiz
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Akademisyen Alım Sürecinin Takipçisiyiz

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi akademisyen alımı için 08.09.2022 tarihinde yayınlanan adrese teslim ilana başvurular başladı. İlandaki şartları taşıyan ancak ilandaki kişi olmayan bir akademisyen adayı arkadaşımız Manisa’ya gelerek ilana başvuruda bulunmak istedi. Başvuru evraklarını teslim eden Ufuk KORKMAZ’a görevli memurun izinli olduğu söylenerek evrak kayıt numarasının şu anda verilemeyeceği, 1-2 gün içerisinde görevli memur izinden döndükten sonra evrakların kayıt edileceğini ve kendisine kayıt numarası verileceği belirtilip iletişim numarası alınarak başvuru süreci tamamlanmak istendi. Durumu Eğitim Gücü Sendikası Manisa İl Temsilcimize bildiren Ufuk KORKMAZ adrese teslim akademisyen ilanı dolayısıyla endişe duyduğunu, evraklarını teslim etmesine rağmen kayıt numarasını alamadığı için bu endişesinin arttığını belirtmiştir. Sendikamızın Manisa İl Temsilcisi İsmail ÇIRAK yaptığı görüşmeler sonrasında gerekli yasal prosedüre uygun olarak Ufuk KORKMAZ’ın evrakları kayıt altına alınarak başvuru işlemi tamamlanmıştır.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Bilimsel araştırma ve eğitimlerin yürütülmesi amacı ile kurulmuş üniversitelerimizin akademisyen seçimi konusunda siyaset ve kayırmacılıktan uzak, akademisyen görevlendirmeleri konusunda objektif kriterlerle hareket etmesi gerektiğini hatırlatmakta fayda görüyoruz. Eğitim ve bilimin ışığıyla genç beyinlerimizi aydınlatan tüm akademisyenlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz.

Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası (EĞİTİM GÜCÜ SEN) Manisa İl Temsilciliği olarak Manisa Celal Bayar Üniversitesinin personel alımı sürecinin bundan sonraki aşamalarının takipçisi olacağımızı ve yaşanabilecek herhangi bir hukuksuzluk, liyakata aykırı seçim durumunda akademisyen adayı Ufuk KORKMAZ’a yasal haklarını savunması için her türlü hukuki desteğin sendikamız tarafından sağlayacağını kamuoyuna duyururuz.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum