MEB 2020 Unvan Değişikliği Yazılı Sınav Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

MEB 2020 Unvan Değişikliği Yazılı Sınav Başvuru Kılavuzu Yayımlandı
Millî Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Unvan Değişikliği Yazılı Sınav Başvuru Kılavuzu-2020 yayımlandı. Bakanlığımızın merkez ve taşra teşkilatında norm kadro açığı ile hizmet gereklerine göre münhal kadrolar için yapılacak unvan değişikliği sınavı; yazılı ve sözlü sınav olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecek olup yazılı sınav; Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ÖDSGM) tarafından 06 Aralık 2020 Pazar günü saat 10.00’da 81 ilde yapılacaktır.

Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmeliğinin 12’nci maddesinin ikinci fıkrasına göre belirlenen sınav konuları ile puan ağırlıkları Ek-2’de belirtilmiştir. Adaylara, eşit puan ağırlıklı toplam 50 adet çoktan seçmeli (5 seçenekli) soru sorulacaktır. Yazılı sınav, bu Kılavuzda belirtilen sınav merkezlerinde 06 Aralık 2020 Pazar günü saat 10.00’da 81 il merkezinde başlayıp, tek oturum olarak yapılacak ve 75 dakika sürecektir. 

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ
Ekler:

1-     Merkez ve Taşra Teşkilatı Unvanlar Bazında Boş Kadro Sayılarını Gösteren Tablo

2-    Unvan Değişikliği Yazılı Sınavı Konu Başlıkları, Ağırlık Yüzdeleri ve Soru Sayılarını Gösteren Tablo

3-   Meslekî ve Teknik Ortaöğretimde Uygulanan Öğretim Programlarının Eşleştirme Tablosu
 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.