MEB Bakanı Değişiyor Mu? İşte Bakanlık İçin İsmi Geçenler..

MEB Bakanı Değişiyor Mu? İşte Bakanlık İçin İsmi Geçenler..
Mebpersonel.com da yer alan iddaya göre Kulislerde MEB'de koltuk değişiminin yakın olduğu konuşulmaya başlandı. MEB'de Bakan Mahmut Özer yönetiminde geçen 8 aylık süreç geride kaldı.

MEB'de koltuk değişiminin 2023 seçimlerinden önce olacağı konuşulurken Bakan Mahmut ÖZER ismi yerine iki isim şu ana kadar önce çıkıyor.

ilk isim uzun yıllar Din Öğretimi Genel Müdürlüğü görevini yürüten ve devamında sene başında tüm STK ve derneklerin desteği ile Bakan yardımcısı olarak atanan Nazif YILMAZ ismi ve Bakan yardımcılığı görevine de Bakanlık koltuğuna hazırlık için atandığı konuşulmuştu.

Bakanlık için ismi geçen bir diğer isim ise 2013’te Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarlığı görevine başlayan Ziya Selçuk'un MEB Bakanı olmasından sonra 5 yıl sürdürdüğü Müsteşarlık görevinden ayrılarak Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi rektörlüğü görevine başlayan Yusuf TEKİN'.

Ziya Selçuk'un affını istemesinden sonra da MEB'e Bakan olarak ismi geçen en güçlü isimlerden biriydi.

Değişim söylentilerin başlamasıyla birlikte kulislerde MEB'e Bakan olarak dönmek içinde çalışmalara başladığı kendi döneminden atanan il müdürleri ile temasa geçtiği ve illere ziyaret ederek bakanlık için altyapı oluşturma başladığı bilgileri konuşulmaya başladı.
Mebpersonel.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum