MEB Daire Başkanı Murat AĞAR il müdürü olarak atandı

MEB Daire Başkanı Murat AĞAR il müdürü olarak atandı
Murat Küçükali'nin Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasının ardından Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğüne çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile dikkat çeken Murat Ağar atandı. Kamubiz.com olarak eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Tokat milli eğitim müdürlüğüne kim atandı? MEB Daire Başkanı Murat AĞAR hangi ile müdür oldu? Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanı olarak görev yapan Murat AĞAR Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğüne İl müdürü olarak atandı. Kamubiz.com olarak eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Murat AĞAR Kimdir? 

1981 yılında Tokat’ın Turhal ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Turhal’da tamamladı. 2003 yılında Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Bilgisayar Öğretmeni olarak göreve başladı, sonrasında Ar-Ge birim koordinatörlüğü ve şube müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2009 yılında Gazi Osman Paşa Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünden mezun oldu. Doktora eğitimini Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Teftişi alanında 2019 yılında tamamladı. 2019 yılında Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atanan Murat AĞAR evli olup, Beril ve Selin’in babasıdır.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.