MEB'de 5 genel müdür, 10 Daire başkanı ve 12 il müdürü görevden alınacak

MEB'de 5 genel müdür, 10 Daire başkanı ve 12 il müdürü görevden alınacak
Milli Eğitim Bakanlığı yönetim kademelerinde büyük değişim için düğmeye basıldığı iddia edildi. Ajanskamu.net'te yer alan habere göre, Merkez ve Taşra Teşkilatında bir çok isim görevden alınacak. Milli Eğitim Bakanlığı Taşara ve Merkez teşkilatında büyük değişim yaşanması bekleniyor.

Bakan Ziya SELÇUK düğmeye bastı büyük değişim başlıyor. 

Geçtiğimiz hafta haberleştitrdiğimiz 20 İl Milli Eğitim Müdürünün görevden alınmasıyla ilgili çalışmasının ardından şimdi de MEB Merkez teşkilatında yapılacak büyük değişkliğin detaylarıda belli olmaya başladı. 

MEB Kulislerine bomba gibi düşen iddialara göre MEB Merkez teşkialtında büyük değişim yaşanacak. 

5 genel müdürün ve 8-10 Daire başkanının görevden alınmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

İddialara göre MEBde Temel Eğitim, Din Öğretimi ,Ortaöğretim, Yurtdışı Eğitim Genel Müdürlerinin değişeceği, Din Öğretimi Genel Müdürüne Yurtdışı Görevi teklif edileceği, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürünün Kardeşinin Bakan olması nedneiyle dokunulmayacağı iddia ediliyor. 

MEB Personel Genel Müdürü ise görevine halen vekalaten devam ediyor. Asaleten ataması ise yapılmadı. 
Ayrıca Kulislere yansıyan iddialara göre Hayat Boyu, Temel Eğitim, Ortaöğretim, Din Öğretimi ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüklerinde 8-10 daire başkanının görevden alınmasına da kesin gözüyle bakılıyor. 

MEBde bazı isimlerin ise Kabine değişikliği sonrasında değiştirileceği konuşuluyor. 

Ayrıca MEBde İstanbul, Ankara ve İzmir, Kocaeli, Gaziantep, Bursa, Muğla, Antalya, Diyarbakır, Malatya, Kayseri, Samsun gibi bir çok ilede ilçe müdürü değişklikleri yapılacağı, atama listelerinin tamamlandığı ifade ediliyor. 

MEBde yaşanacak bu büyük değişim ve dönüşümün sonunun nereye varacağı ise bilinmiyor. 

MEB kulislerinden yansıyan iddialarla ilgili gelişmeleri  aktarmaya devam edeceğiz. 
ajanskamu.net

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum