MEB'de 76.Maddeden, Sınavsız 7 Şube Müdürü Atandı

MEB'de 76.Maddeden, Sınavsız 7 Şube Müdürü Atandı
Milli Eğitim Bakanlığı sınavsız olarak 7 Şube Müdürü ataması yaptı.

Mebpersonel.com sitemize gelen bilgiye göre Milli Eğitim Bakanlığının geçtiğimiz haftalarda İstanbul ilçe milli eğitim müdürlüklerine 76.maddeden sınavsız bir şekilde 7 Şube müdürü ataması yaptı.

76.madde ile sınavsız ataması yapılan şube müdürlerinin ortak noktası ise tamamının kadın olması.

sitemize ulaşan bazı yetkililer ,MEB'in 8 Mart Dünya kadınlar günü münasebeti sebebiyle 7 Kadın şube müdürü ataması yaptığını ifade ederken bu seçimlerin nasıl ve neye göre yapıldığı ise gerçekten merak konusu oldu .

Ayrıca bu tarz bir sebepten dolayı bir atama yapılmış ise diğer 80 ilimizde buna benzer bir tasarruf kullanılmış mıdır ?

Şayet 7 Kadın Şube müdürü ataması 8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle yapılmış ise diğer illerimizde dünya kadınlar günü geçerli değil mi?

Şayet bu şekilde tüm illerde bir tasarruf kullanılmışa en az 100 şube müdürü 76.maddeden sınavsız şube müdürü ataması yapılması anlamına geliyor.

Binlerce kişi sınava girip atama beklerken 76.maddeden bu şekilde atama yapılması ne kadar doğru bir uygulama bunu da siz değerli okurlarımızın takdirine bırakıyoruz.

76.maddeden ataması yapılan şube müdürlerine dair isimlerden bazıları sitemize iletilmesine rağmen şu an bu isimleri yayınlamıyoruz .
mebpersonel.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum